putkipoke-logo

LVI-urakointi

PutkiPokelta LVI-urakointi laadukkaasti Oulun seudulla kaikenkokoisiin kohteisiin.

Toteutamme vuosittain useita erilaisia LVI-urakoita uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimialueemme on Oulu ja lähikunnat noin sadan kilometrin säteellä. Urakoimme pieniä kohteita, siinä missä suuriakin.

Tyypillisiä urakointikohteitamme ovat asuin- ja liikekiinteistöt rakennusliikkeille ja rakennuttajille toteutettuna sekä päivä- ja hoivakodit eri toimijoille toteutettuna.

PutkiPoke LVI-urakointi-ikoni

Meillä on kokemusta myös erittäin vaativien hankkeiden LVI-urakoinnista. 

Urakkatyöt toteutetaan tarjouspyynnön mukaisesti esimerkiksi kiinteällä hinnalla, tuntiveloituksena tai vaikkapa KVR-urakkana. Myös LVI-suunnittelu onnistuu meidän kauttamme.

PutkiPoke on toiminut Oulun alueella jo lähes kymmenen vuotta. Henkilökuntamme koostuu alan osaavista ammattilaisista, joten meiltä saadaan projektiinne aina sopivat tekijät.

Tutustu referensseihimme ja lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla osoitteeseen info@putkipoke.fi tai lomakkeella yhteystietosivujemme kautta.

Kysy tarjous!

Kun tarvitset Oulun seudulla LVI-urakoitsijan, jonka kanssa homma toimii ja asiat tapahtuvat ajallaan, ota yhteyttä meihin. Meillä on jo paljon pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti tarjouspyyntöihin ja aikataulukyselyihin, yleensä 1-3 työpäivän kuluessa.